diumenge, 15 d’abril del 2012

Alguns canvis i projectes





Els anys m'han fet tornar força conservadora en els costums però he hagut de fer alguns canvis en el blog i potser encara n'hauré de fer algun més.

La plantilla anterior no em permetia ajustar l'amplada del text i en ocasions el text se'm desmanegava.

També, sense deixar de prioritzar la poesia catalana, inclouré de tant en tant autores que no siguin específicament poetes, veus narratives. Moltes vegades les escriptores han incidit en gèneres diferents i conec escriptores de narrativa molt interessants.

En tot cas, ja ho sabeu, al blog hi teniu el meu email per fer-me arribar suggeriments i també em podeu trobar al facebook, carrer major del món virtual proper.

Aquestes són les intencions, ja veurem allò que el temps i les circumstàncies permeten.

Ampliaré una mica el ventall, amb la incorporació puntual d'autores no catalanes, cosa que ja he fet en alguna altra ocasió i imatges de pintores o dibuixantes, un altre dels molts camps en els quals la dona ha estat presente però gairebé invisible fins fa quatre dies.

Imatges d'avui: Autorretrat i Les mestresses de casa, de Lluïsa Vidal i Puig (1876-1918).



3 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

bon canvi, t'ho diu un expert en aixó de canviar de plantilla, tot i que deia que la que tinc a anoharra és més idònia per el que tu vols, i és de blogger

Júlia ha dit...

Doncs ja m'ho miraré Francesc, és que em fa mandra fer canvis, la veritat.

Glo.Bos.blog ha dit...

Em sembla una molt bona idea la pensada que has tingut! Aquesta pintora mateix, la Lluïsa Vidal, que ho fa molt bé, no és gens coneguda, i es una pena.
Tot queda molt més clar amb aquest nou format. Has pres una bona decisió canviant-lo. Et felicito!